Днес ще погледнем в близкото бъдеще и ще ви споделя 13 неща, които с вероятност от НАД 90% ✅ ще се случат до 2030 година. Само след 10 години светът ще е много променен, но дали сме готови за тази промяна? Гледайте!

📘 Поръчай НОВАТА ми книга «Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА» с отстъпка тук: https://bit.ly/3lqComy

Както вече знаете, новата ми книга – «Топ мистериите на Вселената» е вече налична за Pre-Order в Озон. Всички, които направят поръчка до 13.12.2020 ще получат своето копие в автограф от мен. Намам търпение да я прочетете и да кажете какво мислите.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод «Clash3» и 3% от техника с «Clash3PC» – http://ozn.bg/2mn0oIf
📙 Поръчай «Топ мистериите на СВЕТА» тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай «Топ мистериите на България» тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Какъв си представяте света през 2030 година? Осъзнавате ли, че това е само след 10 години, живот и здраве. Много неща от нашето ежедневие ще са тотално различни. Дори доставките на храна по домовете може да се извършват от интелигентни машини, кой знае… Днес няма да налучкваме, ами ще се позовем на прогнози от експерти и ще анализираме какъв ще е светът през 2030 година.

#TheClashers #2030 #Life

Някои от прогнозите ни за 2030 не са толкова светли, защото човечеството е тръгнало по не толкова добър път. Старал съм се да включа по-оптимистичните такива, защото и без това 2020 не е добра година.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Започваме разговора си с пари. До 2030 много държави по света ще започнат да работят с дигитални пари и валути. Криптовалутите също се бъдат интегрирани и скоро финансите на много народи ще бъдат преобърнати. Не е зле да започнете да инвестирате в криптовалути по стоковите борси, защото стойността им със сигурност ще се повишава. China от следващата година ще започне да експериментира усилено с дигитални пари. Определено финансовият пазар го очакват интересни времена. Автомобилната индустрия също ще претърпи промяна. Повечето гиганти ще започнат да предлагат автомобили срещу месечен абонамент и закупуването им ще стане безсмислено. Вече марки като Mercedes, BMW и VAG Group обмислят подобна стъпка и предлагат подобни автомобили. Здравеопазването ще е друг сектор, който ще претърпи големи промени. Лекарите ще могат да поставят диагнози дистанционно и така няма да се налага да висим по опашки. Фарпацевтични гиганти работят по специални сензори, които да дават информация на лекарите и така да се взима правилното лечение срещу вирусите.

Храната ни също няма да е същата. Да се надяваме, че до една две години нещата ще се нормализират и доставките на храни по домовете ще се увеличат още. Както обаче ще носят куриерите? Месото и много други видове храна може да е отгледано в специални лаборатории. Храната със сигурност ще е с различен вкус, но няма как. Пренасяме се в света на гейминга и компютърните игри. Вярва се, че бъдещето на този тип забавление и игри ще е изцяло във виртуалната реалност. Вече има компания, която произвежда подобна техника и скоро gaming-а ще е доста различен. За щастие мобилните игри няма да се променат кой знае колко. Домовете ни също ще се променят доста с настъпването на всички smart устройства, който се произвеждат. Машините сами ще поръчват храна, когато даден продукт свърши.

Икономиките на много държави ще се променята и ще се въведе подпомагане, заради загубата на работни места, заради роботизацията на цели индустрии. Страни като Finland, вече пробват с подобни помощи. Въпросът тук е: как човек да остане креативен, след като нуждите му са покрити. Световните лидери също ще се променят и USA няма да е толкова мощна колкото China, Indonesia, Brazil и India, например. Това несъмнено ще остави отпечатък върху животите на много хора по земното кълбо. Космоса също ще стане по-достъпен след като компании като Space X, Blue Origin и Virgin Galactic предявяват претенции за пътувания и екскурзии до там горе. Може би ще се построят и хотели в орбита на Земята, в които да отседнем за нощувка две. Климатът на Земята обаче също ще бъде променен през 2030 година и то не към по-добро. Ако не променим нашият отпечатъкм това може да доведе до много неприятни моменти и липса на храна.

Силно се надявам днешното видео да ви е харесало и ако е така, може да оставите по един палец нагоре. Също, не забравяйте да се абонирате за канала The Clashers с камбанката, за да не изпуснете нещо интересно занапред. Благодаря ви!

Related posts

18 Curiosidades que NO sabías de SELENA: LA SERIE | Netflix (2020)

El Estupidificador

7 Fotos Aterradoras que Revelaron Grandes y Oscuros Secretos

El Estupidificador

Probando TikTok LIFE HACKS VIRALES #4 y Trucos con Comida | Curiosidades con Mike – T4 E18

El Estupidificador